Rotary Adomány Délutánok  - Kecskeméti Advent, 2019 borítókép

Rotary Adomány Délutánok - Kecskeméti Advent, 2019

2019 december 21
Szerző:

2019-ben a szokásos főtéri forraltboros kuckó közösségi találkozások alkalmai mellett, a Rotary Club  Kecskemét és együttműködői egy újabb jótékonysági forma meghonosításán fáradoznak. Az előző hónapok szervező munkájának köszönhetően, az összefogás eredményei 2019.  december 10-től nyolc napon át kerülhetnek a szélesebb nyilvánosság elé. Magánszemélyek és vállalkozások bizalma révén délután 16:30 és 17:00 óra kezdettel a Hírös Agóra által biztosított színpadon adják át a rotaristák a korábban megszólított kecskeméti és környékbeli iskolák tanulóinak az ajándékokat. A tanulók kiválasztásában a rászorultságot jól ismerő pedagógusok segítettek.

Ennek szellemében december 10-től,  késődélután egy-egy iskolai tanuló kap 100-100 ezer forint értékben olyan technikai segédeszközt, amely tanulmányaiban és mindennapi életében segítségül szolgál vagy családjuk részesül  - az aznap bejelentésre kerülő szponzor  révén – támogató ajándékot,  amelyek között a számítástechnikai eszközök mellett ruhanemű, háztartási eszköz, játék és tűzifa egyaránt szerepel.

A megszólított és együttműködő iskolák tanulói kis műsorral szolgálnak a főtéri színpadon az érdeklődő nagyközönség örömére.