Hordóval a táborozásért borítókép

Hordóval a táborozásért

2023 december 13
Szerző:

Ahogy azt a korábbi években tettük, a Rotary Club Kecskemét ismét jelen van a Téli Csodaország és Kecskeméti Advent eseményen a Rotary hordóval.


Most is egy nemes és családbarát cél érdekében gyűjtünk pénzbeli támogatást, adományokat, melyeket forralt borral, teával, kedves mosollyal és egy kis beszélgetéssel tudunk meghálálni.


A Rotary fiataljai több éve szervezik meg a "Rotaract - Down szindrómás gyerekek táborát", ahol a Down szindrómás gyermekek a családtagjaikkal közösen tölthetnek el egy hetet térítésmentesen. Most kiemelten őket szeretnénk támogatni a befolyt adományokból.
A Rotary hordó minden délután 16:00-20:00 között van nyitva december 23-ig a Hírös szökőkútnál a Kálvin tér felé vezető sétányon.


A kecskeméti polgárok mindig is híresek voltak arról, hogy egy jó cél érdekében össze tudnak fogni, támogatni tudják azt - pláne az év egyik legszebb ünnepe, a Karácsony közeledtével.


Bízunk abban, hogy minél több kecskemétivel találkozunk a Rotary hordónál, hogy utána sok-sok boldog gyermeket lássunk a táborban!
Sok szeretettel várunk mindenkit, aki támogatna bennünket és ezáltal a gyermekek táboroztatását!


És ezúton szeretnénk áldott, békés, meghitt karácsonyi ünnepeket kívánni minden kecskemétinek!


A Rotary Club Kecskemét tagjai