Egy csodálatos bál után borítókép

Egy csodálatos bál után

2024 január 29
Szerző:

Egy csodálatos bál után...

 

A Rotary Club Kecskemét lelkes csapata sokat dolgozott azért, hogy az immáron XXI. Jótékonysági Rotary Bál elérje mindkét célját a Hotel Három Gúnár Rendezvényházában.

 

Az egyik cél az volt, hogy a jelenlévők jól érezzék magukat. A visszajelzések alapján ez maximálisan megvolt. A mintegy 100 vendég előtt fellépett az Aurin Leánykar különböző zenei átiratokkal, majd az idén 10 éves Kecskeméti City Balett, akik az Anna Karenina és a Carmina Burana darabokból adtak elő részleteket. Az est során Olasz Csaba énekelte tele a báltermet és csábított mindenkit táncolni.

 

A másik célunk - ami talán a fontosabb is egyben - az volt, hogy az est bevételével támogatni tudjuk egy jól tanuló, ámde rászoruló kecskeméti diák kiutazását az USA-ba és álljuk minden költségét. Úgy tűnik, hogy jó úton haladunk eme célunkkal kapcsolatban.

 

Az est során Baltás Csaba elnök, és Tari Jenő korelnök vezetésével új klubtársunk, Lévay Gergely letette az esküt, így már ő is a klub teljesjogú tagja.

 

Amikor jó emberek egy jó ügy érdekében találkoznak és jól is érzik magukat, akkor lehet sikeres rendezvényről beszélni. A tegnap esti csodálatos bál után büszkén kijelenthetjük: sikerült.

 

Ezúton is szeretnénk minden vendégünknek megköszönni, hogy megtiszteltek bennünket a jelenlétükkel. Köszönjük támogatóinknak, hogy általuk még sikeresebb bált tudhatunk magunk mögött. Jövőre folytatjuk!